RÓLAM - Nyirokmasszázs

Losánszki Katalin
Természetgyógyász, nyirokmasszőr reflexológus
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

RÓLAM

Időpont egyeztetés: +36 30 / 900 3094
E-mail cím:
nyirokmasszazsinfo@gmail.com
Budapesten, a XVI
. kerületben dolgozunk, a Csömöri út 149.

Középiskolai tanulmányaimat befejezése óta gyógyítással foglalkozom. 1981-ben érettségiztem a Szolnoki Tiszaparti Egészségügyi Szakközépiskolában. 1983 -tól 1996 –ig a Budapesti Honvéd kórház Neurológiai osztályán dolgoztam mint felnőtt szakápoló. 1995- ben reflexológusi képesítést szereztem, majd 2003-ban el végeztem a Természetgyógyászati Akadémiát. 2010 -ben végeztem el a nyirokmasszőri tanfolyamot és azóta számos embert segítettem a gyógyulásában.


Jelmondatom hogy a betegséget nem legyőzni kell hanem megelőzni, ha megértjük okait megszüntetjük a tüneteit.

Hirdetem a mozgás, a tiszta levegő fontosságát, a megfelelő mennyiségű tiszta víz fogyasztását. A mozgás az energia áramlás érdekében hétközben csikung gyakorlatokat végzek, hétvégeken az erdőket a természetet járom. A szervi problémák felkutatása érdekében Voll féle elektroakupunktúrával dolgozom.


A kezeléseket szükség szerint akupresszúrás kezeléssel és köpölyözéssel egészítem ki. A manuális – kézi nyirokmasszázs kiegészítőjeként Presor nyirokdrenázs géppel is segítem a gyógyulást. Az vénák és hegek kezelésére Dr. Derm Soft lézeres készülékét is igénybe vesszük.


Azért dolgozunk hogy a szervezete megtisztuljon, hogy egyre jobban érezze magát és hogy egyre jobban nézzen ki. Szakértelmet és odafigyelést adunk, hogy személyre szabott kezelésbe tudjuk részesíteni, és hogy beindítsuk a szervezete saját öngyógyító mechanizmusát.Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz